Gå til innhold

Subaru Solterra AWD – Privatleie fra kr 2 999/md!

Subaru Solterra AWD er en 100% elektrisk SUV med overlegen fremkommelighet.

Privatleie fra kr 2999/md!*

1,95% kampanjerente! Inkl. vinerhjul.
Leasingkampanjen inkluderer også defa ladekabel og understellbehandling.

 

PÅ LAG MED NATUREN

Navnet SOLTERRA AWD er satt sammen av de latinske ordene sol og terra, som betyr sol og jord. Modellnavnet
er valgt for å understreke at dette er en elektrisk SUV som spiller på lag med naturen. Den er utstyrt med firehjulstrekk, slik at du kommer fram dit du vil, når du vil.

Romslig interiør

Det er rikelig med benplass for alle i den romslige kupéen. Den elektriske driften er nesten lydløs og bidrar til en behagelig kjøreopplevelse. Utformingen av førerplassen i SOLTERRA AWD er i tråd med Subaru sine designprinsipper: god sikt, komfort og brukervennlighet. Det lave instrumentpanelet gir god sikt gjennom frontruten, og viktig informasjon vises oversiktlig i kombiinstrumentet og på midtdisplayet.

Rå på røffe veier

SOLTERRA AWD er utstyrt med kraftig og presis firehjulstrekk og to motorer, én som driver hjulene foran og én som driver hjulene bak. Sammen med X-MODE og nyvinningen Grip Control gjør dette SOLTERRA AWD til en e-SUV med uvanlig gode terrengegenskaper.

Book din prøvekjøring nå

*Månedsleie vil variere med rentenivået 3 093 kr, Bilpris 541900 kr, Rente 1,95% Startleie 110 000 kr, Etableringsgebyr 5 034 kr, Leieperiode – bindingstid 3 år, Kjørelengde for hele leieperioden 45 000 km, Termingebyr 96 kr, Totalpris vil variere med rentenivået 224 633 kr, Alle beløp er inkl mva. Månedsleien kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært endringer i rente, pris, avgifter mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Leien er beregnet med flytende rente og følger normal renteutvikling i hele leieperioden, og renten vil aldri bli lavere enn 0,05 %. Leiekontrakten ytes av DNB Bank ASA og det er DNB som eier bilen. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse og eventuelle feil i annonsen. Tilbudet gjelder t.o.m. 31.03.24/ begrenset antall. Forbruk komb.:16,1 – 18.0 kWt/100 km WLTP. Co2-utslipp er 0g/km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering. Bildene som er vist her er kun for illustrerende formål, og kan avvike fra modellens standardspesifikasjoner. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.