Gå til innhold

Peugeot e-Expert L2 klar for snarlig levering i Tromsø.

Nå kan du sikre deg en ny elektrisk varebil FØR Enovastøtte bortfaller.

Enova varslet for få dager siden opphør av støtte til kjøp av elektrisk varebil. Siste mulighet for å søke støtte er 31. mai 2023 kl. 12.00.

Bilene det nå søkes støtte på må leveres senest innen 15 måneder etter søknadsdato, dvs. vi kan levere bil helt frem til 31. august 2024 ved søknad innen fristen. Det er som kjent bilforhandler eller finansieringsselskap som søker om støtte på vegne av kunden.

Formelt sett skal bil bestilles senest innen 30 dager etter at søknaden er sendt. Husk at det å søke om støtte ikke innebærer noen forpliktelse om at man må benytte støtten det er søkt om. Det er bedre å søke på en bil for mye enn en for lite.

Les mer om Programkriterier for Nullutslippsfond Elvarebil og Øvrige regler for tilskudd elvarebil fra Enova.

Vi har 4stk. Peugeot e-Expert L2 klar for snarlig levering,
alle kvalifiserer til ENOVA støtte.


Peugeot e-Expert er et svært godt helelektrisk alternativ. Bortsett fra den nye og utslippsfrie drivlinjen er den elektriske varianten av Peugeot Expert helt lik originalen. Varebilen kommer i flere ulike størrelser og leveres med to batteripakker – en med 50 kWt og en med 75 kWt. Bilene vi har klar for snarlig levering er den mellomstore varianten (L2) med et batteri på 50 kWt som gir en rekkevidde på 330 km etter den nye målemetode WLTP.

El-varebilene fra Peugeot har stillegående motor og lite vibrasjoner, noe som gir en helt ny kjørekomfort. Motoren er lett å starte, og gir fullt dreiemoment fra start med smidig akselerasjon uten girskift. Med appen MyPeugeot vil du også få mulighet til å fjernstyre flere funksjoner i bilen. 

Peugeot e-Expert: En motor, tre effekter

E-Expert kommer med den samme drivlinjen som Peugeot e-208 og e-2008. Motoren yter maksimalt 136 hestekrefter og 260 newtonmeter, og det finnes også to lavere effekter for rolig kjøring med redusert strømforbruk. Effekten justerer du enkelt selv med knappen «Drive Mode». Siden e-Expert er beregnet på mye vekt og tilhenger er den lavere giret enn personbilene, noe som gir en toppfart på 130 kilometer i timen.

Våre Lagerførte biler i Tromsø finnes i fargene grå og hvit.
Fra pris kr. 531.800,- eks mva.

Våre Peugeot selgere Alexander og Roy (se kontaktinfo under),
bistår deg gjerne både med spørsmål
og søknad til Enova.

 

«Det er kombinasjonen av rekkevidde, egenskaper
og komfort som gjør at vi setter denne
som elvarebilfavoritten vår»
tungt.no

 Dine Peugeot
kontakter