Gå til innhold

Nye Mercedes-Benz EQA

Endelig er den her! Kom – Se og Prøv!

Nye Mercedes-Benz EQA er en helelektrisk bil i den svært populære størrelsen kompakt SUV. Med en elektrisk rekkevidde på inntil 426 kilometer, mulighet for både hengerfeste og takstativ, og det hele pakket inn i et svært attraktivt design, er dette en modell som skapt for det norske markedet.

– 426 km rekkevidde (WLTP)
– Hengerfeste og takstativ
– Designperle

Bilen lanseres med betegnelsen EQA 250 og vil ha en elektrisk rekkevidde på hele 426 kilometer målt etter den realistiske WLTP-metoden.

Strømforbruk i kWh/100 km (ved blandet kjøring): 17,7; CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0.

Modellen vil etter hvert også lanseres i versjoner med 4MATIC-firehjulstrekk, kraftigere motor og en større batteripakke som vil sikre deg mer enn 500 kilometers elektrisk rekkevidde.Pris fra kr. 417.900,-

 Lånepris per mnd:  Fra kr. 3.422,-*
Drivstoff: Elektrisk
Biltype: SUV/Crossover

*Lånepris pr. måned er basert på 35 % egenandel, løpetid 8 år, nominell rente 4,95 %. Renten er flytende. Etablerings- tinglysning- og termingebyr er inkludert. Vi tar forbehold om feil i beregning.

Utstyr

Nye EQA leveres med særdeles mye utstyr som standard. Dette inkluderer blant annet LED hovedlys med adaptive fjernlys, elektronisk styrt bakluke, 18-tommer lettmetallfelger, svært gode seter med fire-veis justerbar korsryggstøtte, ryggekamera og multifunksjonsratt i skinn.

Mercedes-Benz EQA kommer også med varmepumpe som standard, noe som er svært gunstig for norske forhold. Systemet gjør at overskuddsvarme fra den elektriske drivlinjen kan brukes til å varme kupéen. På kalde dager vil derfor klimaanlegget trekke betydelig mindre strøm, og du får lengre tilgjengelig elektrisk rekkevidde.

Modellen vil etter hvert også lanseres i versjoner med 4MATIC-firehjulstrekk, kraftigere motor og en større batteripakke som vil sikre deg mer enn 500 kilometers elektrisk rekkevidde.

Bli bedre kjent med nye EQA.

Vi tar smittevern på alvor.
Vi er opptatte av å ta best mulig vare på alle som jobber og besøker oss.
Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til FHI sine regler når dere besøker oss.
Velkommen innom for en hyggelig bil prat.