Gå til innhold


Kommer i mars – KIA EV9

Kias elektriske SUV-flaggskip med tre seterader. Bilen har en kraftfull, men samtidig elegant design, både inn- og utvendig. Kia EV9 representerer et stort skritt på merkets vei mot å bli en ledende leverandør av bærekraftige mobilitetsløsninger.

Designen til EV9 er basert på Kias designfilosofi «Opposites United» med elementer inspirert av både naturen og moderne teknologi. De skarpe, rene linjene skaper en flott kontrast til de muskuløse og kraftfulle formene.

 

Kraftfull SUV og elegant elbil

Med utgangspunkt i designfilosofien «Opposites United» skaper Kias designere bilmodeller med et unikt utseende. I utformingen av den utvendige designen til EV9 har spesielt designprinsippet «Bold for Nature», som er en del av denne designfilosofien, spilt en viktig rolle. Dette designprinsippet henter inspirasjon fra elementer og proporsjoner både i naturen og menneskeskapte miljøer. Resultatet er en bil med røff, men samtidig elegant design som setter en ny standard for utforming av elektriske SUV-er.

Nydelig og praktisk interiør

Kupeen til EV9 er romslig, lys og luftig. Den har et elegant interiør av høy kvalitet og svært brukervennlige løsninger. Panoramaskjermen strekker seg fra rattet til midten av bilen. To berøringsskjermer på 12,3 tommer integrert med en 5-tommers skjerm gir en heldigital opplevelse og gjør det enkelt å betjene bilens funksjoner. Antallet fysiske knapper er redusert til et minimum.

Midtkonsollen har mange oppbevaringsmuligheter, inkludert et stort rom i bunnen, og deksler som passer perfekt inn i resten av interiøret.

Den utvidede skjermen med høyoppløselig visning av audiovisuelle elementer, navigasjon og telematikk åpner for spennende digitale muligheter. Under skjermen er det plassert en rekke berøringsknapper for start/stopp av bilen og betjening av klimaanlegget.