Gå til innhold

Vi utvider med nytt varebilverksted for Mercedes-Benz

Mandag 2. oktober har vi NYTT hjem for vårt Mercedes-Benz varebilverksted på Skattørvegen 52

Vår virksomhet er i en stadig vekst og vi har derfor den gleden av å kunne gi Mercedes-Benz varebil, et moderne og romslig verksted som gir oss muligheten til å betjene våre kunder enda bedre. Med topp teknologisk utstyr og et dedikert team er vi klare til å håndtere alle dine varebil servicebehov.

Vår prioritet forblir uendret: å levere førsteklasses service og kvalitetsreparasjoner som holder dine varebiler i topp stand. Vårt nye verksted gir oss en plattform for å oppnå dette målet enda mer effektivt, slik at du kan stole på oss som din pålitelige partner for varebilvedlikehold.

Vi setter pris på støtten vi har fått fra våre kunder gjennom årene, og vi ser frem til å fortsette å betjene dere på vårt nye sted. Sammen skal vi fortsette å holde dine varebiler på veien og i optimal stand.Kom og besøk oss på vårt nye varebilverksted (i samme hus som vårt Bruktbilsenter på Skattøravegen 52), hvor vi er klare til å ta imot deg og dine varebiler med åpne armer. Inngang til vår kundemottak finner på på sørsiden av bygget.