Gå til innhold

Troms Portservice valgte Mercedes-Benz Vito

Lang erfaring og kvalitet i port bransjen

Troms Portservice har vært en aktør i portbransjen siden 1992. Som totalleverandør av porter, lastesystemer og veibarrierer, tilbyr de produkter av høyeste kvalitet til både kommersielle og private kunder. De har også et omfattende delelager som sikrer raskt vedlikehold og reparasjon for kundene.

Et sterkt team og god dekning

Med 9 ansatte fordelt på avdelinger i Tromsø og på Finnsnes, dekker Troms Portservice et bredt geografisk område i Nord-Norge. De har en flåte på seks servicebiler, hvorav fire er Mercedes-Benz Vito. Disse bilene er essensielle for montørene som tilbringer mye tid på veien til og fra oppdrag i regionen.

Nyeste ansatt hos Troms Portservice får den nyeste bilen

Troms Portservice har nylig ansatt Anders Sandvoll, som startet i januar 2024. Som nyeste medlem av teamet har han fått æren av å kjøre en splitter ny Mercedes-Benz Vito. Sandvoll, som har hovedbase i Senja og Midt-Troms, er begeistret for sin nye arbeidsbil. Anders fikk muligheten til å prøvekjøre flere varebiler før han tok sitt valg. Hans beslutning var klar: «Det måtte bli en Vito. Det er en flott bil, er oversiktlig med god sikt og fantastisk god å sitte i; så det passer perfekt å kjøre langt uten å bli sliten» sier Anders fornøyd.

 

Mercedes-Benz Vito: Den perfekte arbeidsbilen

Montørene hos Troms Portservice setter stor pris på Mercedes-Benz Vito. Daglig leder Tor Inge Molund understreker viktigheten av denne bilen for bedriften: «For oss er Mercedes-Benz Vito noe av det beste man kan få i dagens marked. Den har Totalpakken. Vito kombinerer eleganse med brukervennlighet og er spesielt tilpasset for de lange strekningene i Nord-Norge, hvor firehjulsdrift er en nødvendighet for å navigere de utfordrende veiforholdene».

Kvalitet og service i fokus

Molund poengterer at det er viktig for Troms Portservice å ha arbeidere som er fornøyde med kjøretøyene de bruker, samtidig som bilene må tilby 4×4-funksjonalitet, kvalitet og høy lastekapasitet. Den gode servicen fra Bjørn Solstad og Teknisk Bureau bidrar til at Troms Portservice alltid er operative og klare for nye oppdrag.

De ønsker at både kunder og ansatte får det beste, med pålitelige biler som Mercedes-Benz Vito som en viktig del av deres strategi. Denne nye tilveksten til bilflåten er et eksempel på Troms Portservice sin forpliktelse til kvalitet og komfort for sine ansatte. Daglig leder Tor Inge Molund har tidligere fremhevet viktigheten av å ha fornøyde arbeidere med gode kjøretøy. Den nye Vito-en til Anders er et tydelig bevis på dette.

Ønsker du å se om Vito kan være den rette for din bedrift? Ta kontakt og bestill en prøvekjøring.