Gå til innhold

Mercedes-Benz Vito, håndverkeren og økonomisjefens drøm

Åge Nilsen AS er en ledende rørleggerbedrift i Troms med 80 ansatte. Fra hovedkontoret i Tromsø planlegges oppdrag i Troms, Finnmark og Svalbard.

Bedriften har vært på veiene i mer enn 60 år, og kvaliteten på bilene betyr mye.

Romslige varebiler

Nå har bedriften kjøpt inn 7 splitter nye Mercedes-Benz Vito, som skal brukes av servicerørleggerne de kommende årene.

Åge Nilsen AS er opptatt av romslige biler med god kjørekomfort og framkommelighet. Servicerørleggerne reiser mye i distriktet – og da må det være plass til verktøy, deler og større ting som dusjkabinett. Med egenskapene som er i den nye Vitoen får bedriften alt i én og samme pakke.

Etterspørres

Innkjøpet av de nye bilene har blitt tatt godt imot av rørleggerne.

Rørlegger lærling Mathias setter stor pris på de nye bilene.

Mye av tiden til en rørlegger tilbringes i bilen på tur til og fra oppdrag. For Åge Nilsen AS, som jobber i hele regionen, blir det mange mil i løpet av et år. Vito er en premium arbeidsbil, som rørleggerne setter stor pris på. I tillegg til å være en elegant bil er den lettkjørt, også på lengre strekninger. Og for en bedrift som har oppdrag i Nord-Norge er firehjulsdrift en nødvendighet for å komme seg frem.

God service

I tillegg til gode biler med høy driftssikkerhet får Åge Nilsen AS god service av Teknisk Bureau og Bjørn Solstad. Bilenes design og profilering gir også Åge Nilsen AS god synlighet i trafikken.

God bil med god firmaøkonomi

– Det er veldig viktig å se på firmabilens totale regnestykke. Èn ting er kostnaden ved kjøp av bilen. En annen ting er annenhåndsverdien. Den daglige driftskostnaden spiller selvsagt også inn når en firmabil totalt legger bak seg en god del kilometer. For våre kunder er det ekstremt viktig å finne en bil som har lange serviceintervaller og lite problemer underveis, forteller varebil selger, Bjørn A. Solstad, ved Teknisk Bureau Tromsø. Mercedes-Benz Vito viser til kvalitet i arbeid og mange vil nok si at den både er brukerens og økonomisjefens drøm.

 Fakta om Mercedes-Benz Vito

  • Vito fyller 25 år i Norge
  • Varebil for den kvalitetsbevisste kunden
  • Høyt komfortnivå i kupéen
  • 4MATIC
  • Automatgir
  • Distronic plus / adaptive crusekontroll
  • Ryggekamera
  • Sete komfortpakke

Kunne du tenkt deg en
Mercedes-Benz Vito i ditt virke?

Kontakt din forhandler i dag
for mer info, prøvekjøring og pris.