Gå til innhold

Mercedes-Benz EQE på Sortland

Mercedes-Benz EQE Helelektrisk 4MATIC
Velkommen til premieredager på
Sortland 23. – 24. juni

Kom – Se – Prøv

Nå er endelig den elektrifiserte utgaven av E-Klasse; luksus-sedanen EQE fra Mercedes-EQ her. Sedanen er litt mindre enn flaggskipet EQS, men kan skilte med de samme essensielle funksjonene.

Med EQE fortsetter Mercedes-EQ utrullingen av sportslige, komfortable og moderne elbiler, der ingen ting er overlatt til tilfeldighetene. EQE innehar et romslig interiør og serverer deg det råeste markedet har å by på innen ytelse og kjøreegenskaper. I tillegg er bilen spekket med teknologiske funksjoner som gjør kjøringen til en behagelig, stressfri og minnerik opplevelse for både sjåfør og passasjerer.

*Gjennomsnittlig elektrisk energiforbruk: 19,7 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km.
Elektrisk energiforbruk og rekkevidde er fastsatt i henhold til målemetoden WLTP.

 

Eksepsjonell rekkevidde og hurtiglading

Med sine aerodynamiske egenskaper og et batteri på 90 kWh kan EQE 43 AMG skilte med en rekkevidde på inntil 533 kilometer, målt etter WLTP-standarden. Det bør holde til det aller meste, enten du skal tur-retur hytta eller du bare ønsker å lade sjelden. Skulle du likevel ha behov for lading på veien kan EQE lades med opptil 170 kW på hurtigladestasjoner, som under optimale forhold vil gi deg inntil 250 ekstra kilometer på bare 15 minutter. Det vil også bli mulig å bestille en kraftig ombordlader med mulighet til å lade med opptil 22 kW med ladeboks.

 

En aerodynamisk designperle fra Mercedes-Benz

Det er utført en rekke aerodynamiske tiltak på Mercedes EQE, der det er lett å dra sammenligninger til verdens mest aerodynamiske produksjonsbil, Mercedes-Benz sin EQS. Med optimaliserte hjul, strømlinjeformet design, hjulspoilere foran og bak og spoiler på bagasjelokket – for å nevne noe – har Mercedes-EQ også her skapt en imponerende aerodynamisk bil som resulterer i effektiv kjøring og svært god rekkevidde.

Samtidig er det imponerende hvor godt de aerodynamiske prioriteringene er skjult i bilens design. Med filosofien «Sensual Purity» har Mercedes-Benz skapt en elegant og sportslig luksussedan med lekre linjer og sømløse overganger. Legger du til et luksuriøst og elegant interiør – der den kritikerroste Hyperscreen-skjermen vi kjenner fra EQS er kremen på kaka – er konklusjonen allerede dratt: EQE er enkelt og greit en aerodynamisk designperle av de sjeldne.

Bli bedre kjent med nye EQE.