Gå til innhold

Fra gammel stasjonsvogn til 15 moderne servicebiler.

Dette er historien om Ringjord Elektro. I likhet med mange begynte de i det små. Over årene har de vokst til å bli en solid bedrift.
Med nyttekjøretøy fra Teknisk Bureau på laget.

– Vi har alltid satt tæring etter næring. Det begynte på kjøkkenbenken hjemme hos meg, og den første bilen vi brukte på oppdrag var en gammel og godt brukt stasjonsvogn. Etterhvert fikk vi råd til en ny servicebil. Og siden den gang har vi vært fast kunde hos Teknisk Bureau, forteller Halgeir Ringjord, daglig leder ved Ringjord Elektro.

Vekstbedrift

I år fyller bedriften 25 år, og teller 24 ansatte. Sammen med fire lokale eiere, som alle er aktive i driften, kjører de rundt i varebiler fra Teknisk Bureau. – Vi har valgt Mercedes fordi det er gode biler å kjøre, og Teknisk Bureau fordi de gir oss god oppfølging. Stian Olaisen er vår faste kontaktperson hos forhandleren, og han hjelper oss med alt. Bilene er gode og sikre kjøretøy. Vito er en skikkelig god varebil, med kjøreegenskapene til en personbil, forteller Ringjord.

Kundene

Ringjord Elektro har kunder fra nord i Troms til sør i Nordland. De fleste holder til i området rundt Tromsø.  – Fra lokalene våre i Eidkjosen betjener vi privat- og bedriftsmarkedet med god hjelp av kjøretøyene våre. I likhet med oss er mange av kundene våre faste. Ved å bytte ut bilene i snitt hvert femte år har vi en oppdatert og moderne bilpark som får oss frem dit vi skal. Fra yttersida til innlandet. Kjøreforholdene kan være utfordrende til tider, men med varebiler fra Teknisk Bureau er vi trygge på veien.

Nye biler på tur inn

Før jul skal bilparken på 15 biler utvides med tre nye. – Vi er veldig glade i Halgeir og hans kollegaer i Ringjord Elektro. Hvis de får feil på en bil, og den må inn på verksted, får de låne en ny bil hos oss. Det er viktig for oss at de får utført jobben sin og har fornøyde kunder, sier Stian Olaisen ved Teknisk Bureau.

Medeier Halgeir Ringjord sammen med Teknisk Bureau selgere Stian Olaisen og Bjørn A. Solstad utenfor Ringjord Elektro sine lokaler i Eidkjosen.

Om Ringjord elektro

Ringjord elektro er en lokal og kompetent bedrift som leverer installasjon og service av sterk- og svakstrøm installasjoner i bolig, næringsbygg og industri. Selskapet har store og moderne lokaler i Eidkjosen. Med dette som base betjener de i all hovedsak bedrifter, næringsliv og husstander i Tromsø området.
Det er en engasjert og positiv gjeng som holder seg oppdatert på nye og gode løsninger. De satser blant annet på smarthus og enøk og har stor kompetanse på automasjon av komplekse anlegg, i tillegg til belysning og styringsanlegg.

Les mer på ringjord.no eller kontakt deres hyggelige leder:
Halgeir Ringjord på mobil 909 21 188.