Gå til innhold

Verksted for lastebil og buss

Er det på tide å sende lastebilen eller bussen på service? Da kan vi hjelpe.
Våre dyktige mekanikere står parate til å hjelpe enhver bedrift og sine medarbeidere med å foreta en grundig sjekk på sine nyttekjøretøy.
Vi på Teknisk Bureau er autorisert tungbil verksted for Mercedes-Benz, Setra og Fuso.

Grundig service for lengre kjøretid

Det viktigste for de fleste bedriftseiere er å sikre en lang levetid på sine nyttekjøretøy.
Samtidig som dette prioriteres må så klart medarbeideres sikkerhet i trafikken ivaretas.

Dette er synonymt med vår visjon for våre bedriftskunder, sammen kan vi sikre deres ansattes sikkerhet i trafikken, og en lengre levetid for deres lastebiler og busser.

For å kunne bidra til å sikre en lengst mulig levetid for deres investeringer i form av nyttekjøretøy, så gjennomfører vi grundige servicer.

Ved å være et godkjent merkeverksted for Mercedes-Benz, Setra buss og Fuso buss så er vi i en unik posisjon til å tilby reparasjon, vedlikehold og service på lastebil og buss til en konkurransedyktig pris. Som et merkeverksted har vi tilgang til det nyeste innenfor diagnoseverktøy og kompetanse på nyere, og eldre modeller.

Spesialister på Mercedes-Benz

Med større og større integrasjon av informasjonsteknologi og sensorer i moderne Mercedes-Benz nyttekjøretøy, så er det viktig at verkstedet er kjent med nye teknologier og teknikker. Dette er såklart våre Mercedes-spesialister og mekanikere. Vi har egne ansatte med spisskompetanse på Mercedes-modeller. Dette gjør at våre ansatte setter seg dypt inn i spesifikasjonene og utformingen til nyere modeller av Mercedes-nyttekjøretøy. Av denne grunn kan våre medarbeidere tilby effektive servicetjenester til konkurransedyktige priser.

Vet du hva du trenger? Bestill time via skjema: