Gå til innhold

Drop off – Keramisk lakkbehandling

Alltid strøken bil under tøffe, norske forhold

Noen er mer opptatt av å ta vare på tingene sine enn andre, og bilen betyr mye for mange. Drop Off handler om å gjøre det enkelt for deg selv, uten å fire på kravet om kvalitet. Med Drop Off har du lagt grunnlaget for at vask og vedlikehold av bilen blir en hyggelig opplevelse hele veien.

Hva er Drop Off?

Drop OffDrop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år.

Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Ved vaskekontroll benytter vi Drop Off Top Gloss. Dette er et unikt keramisk produkt som tilfører ekstra beskyttelse, avrenning, og glans til allerede behandlede flater.

Drop Off er et av de få merker som er uten silikon, teflon eller voks, og gir en vesentlig bedre beskyttelse enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag.

Behold den flotte lakken på eldre biler

Lakkbeskyttelse er ikke bare til bruk på nyere biler. Drop Off er ideell for bruk på alle typer biler, alt fra veteranbiler til din ett år gamle modell. Lakken har godt av en beskyttelse likevel, og rengjøring og vedlikehold vil også bli mye lettere for deg.

Hva koster Drop off?

  • Drop off personbil kr 7.500,-*
  • Drop off SUV kr 8.500,-*
  • Drop off varebil kr 10.000,-*
  • Drop off rebehandling kr 1990,-*
  • Alle priser er inkl.mva.

*På brukte biler vil det eventuelt komme tillegg for før behandling.

Bestilling av time gjøres på telefon:

Tromsø: 93 47 98 24

Harstad: 770 13 200