Gå til innhold

Nye Mercedes-Benz Vito 116 4Matic Special Edition og Facelift

Med over 70 års erfaring i bransjen, er Teknisk Bureau din pålitelige partner når det gjelder Mercedes-Benz varebil. Med dedikasjon til varebilsektoren har vi oppnådd betydelig suksess med Mercedes-Benz Vito.

For å møte fremtidens utfordringer og sørge for at du får den beste servicen, har vi investert i et helt nytt og større varebilverksted. Dette gjør oss i stand til å håndtere alle dine servicebehov med presisjon og ekspertise.

Vi forstår verdien av å holde flåten din i topp stand for å opprettholde effekt- iviteten og påliteligheten. Med Teknisk Bureau kan du være sikker på at din Mercedes-Benz Vito er i de beste hender.

Våre kvalifiserte teknikere er klare til å ta vare på din Mercedes-Benz varebil, uansett om det dreier seg om vedlikehold, reparasjon eller oppgraderinger.

Kontakt oss i dag for en avtale, prøvekjøring eller mer informasjon.

Vi ser frem til å betjene deg og din varebil på best mulig måte.

Kampanjetilbud

Vito 116 4×4 Special Edition

Nå fra kr 649.900,- eks. mva. Besparelse kr 98.400,-

Vito varebil Special Edition Kampanjemodellen inneholder bl.a.:

– Skinntrukket ratt
– Lakkerte fangere
– 9G-TRONIC automatisk girkasse
– Kjøre-/parkeringsvarmer
– MULITBEAM LED med Highbeam
– Assistent PLUS
– Tilhengerfeste fast (hengervekt = 2500 kg)
– Dobbelt passasjersete
– Skyvedør venstre side
– Tregulv i varerom
– Svart kunstskinn
– 4×4

Knapp for å be om tilbud

Vito Facelift 116 4MATIC

Nå 9.900 kr pr.mnd

Priseksempel næringsleasing:
Innskudd 0 kr eks.mva. / Månedsleie 9 900 kr eksl. mva./ 60 mnd / 100 000 km / Tot. 597 419 kr eks.mva. vil variere med rentenivået. Eks. mva. inkl. reg. avgift

Ta virksomheten din til neste nivå med vår nye Vito.

I tillegg til det umiskjennelige nye designet, kan du også glede deg over neste generasjons digitale tilkoblinger med MBUX multimediasystem for aller første gang!

Standardutstyrspakke er omfattende og inkluderer mye sikkerhets- og førerassistentsystemer.
Nå kan du gjøre en god deal og lease varebilen uten innskudd!

 • Maks. nyttelast 880 kg.
 • Firehjulsdrift.
 • Lastevolum 6,0 m3.
 • Tilhengervekt: 2 500 kg

Knapp for å be om tilbud

Nye Vito 116 – betydelig oppgradert

Vito varebil har en rekke oppdateringer som blant annet inkluderer ryggekamera, blindsoneassistent, oppvarmede seter foran og komfortseter i standardutstyret. Som tilvalg er 360-graders kamera, luftfjæring, oppvarmet ratt og flere nye felg- og fargekombinasjoner mulig.

Nye Vito 4×4 leveres som tidligere ved valgfrie løsninger som skyvedører, topphengslet bakluke eller sidedører med 180-graders åpning for enkel innlasting.

Nyttekjøretøy med 4 x 4

Nye Vito 2024-modell med 4×4 som vist her har en totalvekt på 3 100 kg, og totalt tilhengervekt på opptil 2 500 kg. I tillegg er makismal godkjent taklast 150 kg og nyttelast på opptil 880 kg. Vito har et serviceintervall på 24 mnd / 40.000 km (det som inntreffer først).

4×4 trekkraften til Mercedes-Benz Vito har flere fordeler som gjør varebilen spesielt egnet for visse kjøresituasjoner og behov. Firehjulsdriften fordeler motorkraften til alle fire hjulene permanent som forbedrer veigrepet, stabiliteten og er ekstra gunstig ved frakt av tung last.

Høyt utstyrsnivå

Nye Vito fra Mercedes-Benz er betydelig oppgradert og har mye nytt standardutstyr.
I denne varianten – Vito 119 med utstyrspakken PRO STAR før du følgende utstyr:

Vito 119 A2 4MATIC – PRO STAR:

 • Oppvarmede spylerdyser
 • Blindsoneassistent
 • Aktiv filholderassistent
 • Instrumentpanel med fargedisplay
 • Intelligent farts-assistent
 • Førerassistentpakke
 • Parkeringspakke med ryggekamera
 • Multibeam LED Frontlykter

Nytt interiør og eksteriør

Med Mercedes sitt nyeste multimediasystem – MBUX som standardutstyr får interiøret en solid oppgradering, sammenlignet med tidligere modeller. Multifunksjonsrattet er ergonomisk utformet og standard, som kombinerer innovasjon og design på lekkert vis.

Den elegante fronten utvendig er forkrommet og med ekstra glans. Kromlister på lamellene gir også grillen et særpreg som hever premium-følelsen betydelig. I utstyrsvarianten Pro Star finner du også Multibeam LED-frontlykter som gir klasseledende sikt. Frontlysene er adaptive og tilpasser seg trafikksituasjonen og lyser opp ved hjelp av intelligens.

Den er driftssikker, økonomisk på veien og har uendelige muligheter for skreddersøm – uansett hvilken jobb som skal gjøres. Det er derfor de beste ofte velger det beste.