Gå til innhold

NYE CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

-SNART KLAR FOR NORSKE VEIER

Nytt design og avansert teknologi gir en behagelig kjøreopplevelse

Nye Citroën C5 X er elegant som en sedan, dynamisk som en stasjonsvogn og høyreist som en SUV. Med Citroën Advanced Comfort® kan du slappe helt av i en kupé som gir deg en ordentlig lounge-følelse.

Den avanserte teknologien i nye nye Citroën C5 X gjør det enklere å kjøre bil. Blant annet har den funksjoner for delvis selv kjøring og et nytt kommunikasjons-grensesnitt bestående av en 12-tommers HD-berøringsskjerm med mulighet for talestyring. Den store kupeen virker spesielt lys og luftig fordi den er omkranset av glass hele veien rundt, inkludert sideruter helt bakerst og et stort panoramaglasstak der lyset strømmer inn. Den nye Citroën C5 X fås som ladbar hybrid.

Høy kjørestilling, bedre oversikt

Den nye Citroën C5 X har høyere bakkeklaring enn tradisjonelle sedaner og store hjul med diameter på hele 720 mm. Det gir en høy kjørestilling og god oversikt fra førerplassen, noe som igjen bidrar til økt trafikksikkerhet.

Plug-in hybrid

Citroën C5 X kommer fra start som ladbar hybrid med 225 hestekrefter og en elektrisk rekkevidde på over 50 kilometer. Det betyr at store deler av hverdagen kan kjøres utslippsfritt, mens langturer går helt uten rekkeviddeangst.

Det er nok til de fleste turer i hverdagen, og man kan kjøre opp til 135 km/t. ved å lade bilen hjemme, på jobben eller på en offentlig ladestasjon kan man derfor kjøre sine faste ruter hele uken uten å bruke forbrenningsmotoren.

Når salget av nye Citroën C5 X nå starter er det med tre utstyrnivåer:
Feel Pack, Shine og Shine Pack.

Selv fra Feel Pack, som har en startpris på kr 459.900,- pluss levering, får du en velutstyrt bil med 19-tommers hjul og komfortseter. Til kr 479.900,- leverer Shine i tillegg utstyr som skinnseter, ekte head-up-display og en helt ny 12-tommers infotainmentskjerm.

Toppnivået Shine Pack til kr 499.900,- øker følelsen av luksus ytterligere med laminerte vinduer for maksimal støydemping, perforerte komfortseter i skinn og hele fire kameraer som gir det full oversikt i alle situasjoner.

Nye Citroën C5 X er forventet til Norge våren 2022.

Meld din interesse nå, ved å velge din forhandler nedenfor og be om prøvekjøring. Har du noen egne spørsmål om bilen kan dette stilles i kommentarfeltet på prøvekjørings skjema og din Citroën kontakt vil komme tilbake til deg.

April kampanje bruktbilApril kampanje bruktbilApril kampanje bruktbil