Gå til innhold

Ledige stillinger mekanikere til både person og lastebil Sortland!

Lyst å skru på Mercedes-Benz, Kia, Peugeot eller Opel?

Da er Teknisk Bureau det rette stedet for deg.

Teknisk Bureau er den komplette billeverandøren for deg som søker en spennende karriere i en voksende og dynamisk bransje. Vi tilbyr en stadig voksende portefølje av merker og forhandlere over hele landet. Vi ser derfor behovet for nye motiverte og lærevillige mekanikere med ulike interesser og spesialiseringer. Enten du er interessert i personbiler, varebiler, lastebiler eller har en lidenskap for teknisk arbeid, har vi en spennende stilling til deg! Vi ønsker å bygge et vinnerlag i den norske bilbransjen, og det starter med å ha dedikerte og engasjerte medarbeidere.

Søknadsfrist: Snarest (Søknader som kommer inn blir behandlet fortløpende).

Dine arbeidsoppgaver

Som mekaniker vil du utføre reparasjon, vedlikehold og diagnose på kjøretøy og utstyr. Dine arbeidsoppgaver vil variere basert på type spesialisering du sikter deg inn på, men typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Service og reparasjonsoppdrag
  • Diagnostisering og feilsøking
  • Ettermontere og konfigurere utstyr

Hvem har gode forutsetninger?

Vi søker en mangfoldig gruppe av mekanikere og er åpne for ulike profiler. Det er nødvendig at du behersker norsk og engelsk, samt besitter førerkort klasse B, men utover dette er både dere med og uten fagbrev velkommen til å søke. Manglende fagbrev veies opp av relevant erfaring innen bilbransjen. Blant annet er erfaring som hjelpearbeider veldig relevant.

Vi mener motivasjon og interesse er viktig for at våre mekanikere lykkes og trives. Derfor ser vi etter en positiv, løsningsorientert og fleksibel mekaniker, med engasjement for kvalitet. Selv om du vil få spesifikke ansvarsområder, er det også supert om du kan steppe inn på andre områder om nødvendig.

Vi trenger både mekaniker til vårt personbil verksted og vårt tungbil verksted.

Hva vi kan tilby deg!

  • Et godt og dedikert team med høyt fokus på service og kvalitet
  • Gode muligheter for personlig utvikling
  • Markedets mest spennende og innovative produkter
  • Positivt og hektisk arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser, samt pensjons- og forsikringsordninger
  • En åpen og inkluderende arbeidskultur i en solid, offensiv og trygg bedrift

Søknadsfrist: Snarest (Søknader som kommer inn blir behandlet fortløpende).

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med:

Daglig leder, Trond Forsdahl, mobil 48 88 46 10 eller Ettermarkedssjef, Gøran Danielsen, telefon 45 39 36 09
Dersom du finner en slik jobb interessant, send din søknad og CV via vårt søknadsskjema på Finn.no

Kort om Teknisk Bureau

Teknisk Bureau er en av Nord-Norges eldste og største bilforhandlere og har historie tilbake til 1929. Selskapet har hovedsete i Tromsø og er også representert på Finnsnes, Harstad, Narvik, Sortland og Leknes. Vi representerer i dag merkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Opel, Citroën, Fuso, Setra, Subaru, Suzuki og Isuzu og forhandler både personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Vi tilbyr også alt innen verkstedtjenester, deler og tilbehør samt karosseri og lakk med egen skadeavdelingen på Sortland og gjennom eierandeler i Bilbyen Skadesenter som har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Alta og Vadsø. Konsernet omfatter også eiendomsselskaper.

Teknisk Bureau er med sitt produktutvalg en komplett billeverandør. Vi er i en spennende bransje og selskapet er i vekst med flere nye merker og flere nye forhandlere. Vi trenger deg som er serviceinnstilt, engasjert og trives i en hektisk hverdag. Vi tilbyr mange spennende faglige utfordringer i et lokalt veletablert og solid selskap. Konsernet omsetter for i overkant av 1,1 milliarder kroner, selger ca 2 400 nye og brukte biler og har 200 ansatte.